Petra van den Bovenkamp
Bert Haanstrahof 7
1325 XB ALMERE
06-10558794
petra@body-zone.nl
www.body-zone.nl
Home Informatie & Praktijk Behandelingen Afslanken Tarieven Routebeschrijving Contact Links

Sportmassage/Klassieke massageMassage is bij uitstek geschikt om de conditie van het lichaam, met name de spieren, optimaal te onderhouden.
Een goede massage voorkomt klachten en kan reeds bestaande klachten alsnog verhelpen.

Sportmassage (ook wel klassieke massage) is een massage waarbij druk wordt uitgeoefend op de spieren via een reeks bewegingen die onder andere bestaan uit strijken, wrijven, kneden en duwen.

Met sportmassage worden verkrampte spieren los gemaakt, wat de spierspanning herstelt, de doorbloeding stimuleert en de afvalstoffen in ons lichaam sneller afvoert. Het bevordert de gehele conditie, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is een ontspannende massage, rustgevend, tegen vermoeidheid en lichaam en geest komen volledig tot rust.

Wanneer je bij deze massage kiest voor een behandeling van minimaal een uur, kun je tegen bijbetaling extra kiezen voor een leempakking.

Een leempakking op de rug voorafgaand aan een rugmassage zorgt voor het extra afvoeren van afvalstoffen, een goede doorbloeding van de huid en het onderliggende weefsel. In combinatie met etherische olie wordt tevens een extra ontspannend effect verkregen!


JE SPIEREN OPTIMAAL ONDERHOUDEN